top of page

Real Peel Fruitzuur Peeling

Wat is een Real Peel Fruitzuur behandeling?

De Real Peel fruitzuur peeling is een ideale behandeling om uw huid eens lekker op te frissen. Een Real Peel behandeling geeft u snel weer een fris, jong, strak , stralend en gezond uiterlijk. En wees eerlijk wie wilt dat nu niet?

Daarnaast is de Real Peel fruitzuur peeling een goede behandelmethode voor huidproblemen zoals acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken. De Real Peel peeling is een peeling op basis van glycolzuur waarbij de huid gestimuleerd wordt tot nieuwe celaanmaak.

Een glycolzuur peeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventuele aanwezige pigmentvlekken te verzachten. Glycolzuur is afkomstig uit suikerriet en heeft in de geneeskunde de meeste aandacht gekregen omdat het van alle fruitzuren de kleinste molecuul heeft. Hierdoor kan het beter en efficienter in de huid dringen en goede huidveranderingen teweeg brengen.

Voor wie is een Reel Peel Fruitzuur behandeling geschikt?

Een Real Peel behandeling is met name geschikt

voor mensen die last hebben van:

- Acne littekens

- Vette huid met neiging tot acne

- Vroeg tijdige huidveroudering

- Slecht doorbloede vale huid

- Fijne lijntjes en rimpels

- Pigment of ouderdomsvlekken

- Het is bedoeld voor die groep van mensen die 

  het uitzicht van hun huid meetbaar willen verbeteren

Hoe gaat de Real Peel Fruitzuur peeling in zijn werk?

Voordat u de behandeling ondergaat krijgt u altijd eerst een informatiegesprek met de huidspecialiste. U bespreekt uw wensen en verwachtingen en de huidspecialiste zal u ook enkele vragen stellen. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gemaakt en ontvangt u advies over de te gebruiken producten ter voorbereiding op de fruitzuurpeeling.

De fruitzuur behandeling zelf bestaat slechts uit het aanbrengen en weer verwijderen van het glycolzuur en neemt zo'n

30 minuten totaal in beslag. Allereerst wordt de huid goed gereinigd. Indien nodig worden gevoelige plekjes beschermd met vaseline, waarna de huid minimaal 2 minuten en maximaal 5 minuten behandeld wordt met het fruitzuur.

De peeling wordt daarna geneutraliseerd.

Deze behandeling geeft al na 1 x direct zichtbaar resultaat maar om het beste resultaat te behalen is deze behandeling aan te raden om in kuurverband te doen.

Houdt u er rekening mee dat u gemiddeld 6 tot 8 peelingsessies nodig heeft om een goed zichtbaar resultaat te behalen. Het aantal behandelingen hangt af van het moment dat er geen verbetering meer optreed of dat u tevreden bent met het resultaat.

dr tadlea.jpg
Zijn er ook bijwerkingen?

De huid kan wat rood zijn en jeuken/naprikkelen. Dit is normaal en verdwijnt geleidelijk. Ook kan een lichte schilfering plaatsvinden na 2 a 3 dagen.

1  x Real Peel fruitzuur behandeling    ± 30 minuten  €   52.50   
6  x Real Peel fruitzuur kuur                  ( 5 + 1 gratis)   € 262.50

De Kuur dient in 1 keer te worden afgerekend.
Deze 6 behandelingen worden om de 2 weken vastgelegd.
bottom of page